Administratie en Belastingadviseur

Bij succesvol ondernemen hoort ook het bijhouden van de administratie, weten hoe uw bedrijf draait en de zorg voor het personeel. Lely Advies & Hulp zorgt ervoor dat onze ondernemers voldoen aan de administratieve én fiscale wettelijke verplichtingen.

Wij creëren het inzicht voor de ondernemer in zijn of haar bedrijf en zorgen ervoor dat alle mogelijkheden optimaal worden benut om een zo hoog mogelijk rendement uit het bedrijf te kunnen behalen. Wij doen dat voor meer dan 300 ondernemers, uiteenlopend van ZZP’ers tot bedrijven met miljoenen omzet. Door onze ruime en gevarieerde klantenkring hebben wij een enorme schat aan ervaring

Administratie

Als ondernemer dient u altijd een administratie bij te houden. Voor uzelf om inzicht te krijgen in de prestaties van uw bedrijf, voor de belastingdienst om de aangifte omzetbelasting te kunnen maken, maar ook voor de bank als er sprake van financiering is of gaat komen.

Salaris & Personeel

Het bijhouden van een goede salarisadministratie is door snel veranderende regelgeving voor ondernemers bijna niet te doen en in veel gevallen niet rendabel om in-house uit te besteden. Het uitbesteden van de loonadministratie kan hierin een oplossing bieden.

Belastingadvies

De fiscale werkzaamheden van Lely Advies & Hulp zijn er op gericht om de ondernemer te laten voldoen aan de fiscale plichten en van de mogelijke belastingvoordelen gebruik te maken, waarbij u zo min mogelijk belasting hoeft te betalen.

Bedrijfsadvies

Als ondernemer bent u een expert in uw vak, maar ook ondernemers kunnen wel eens hulp gebruiken.
Soms draait uw bedrijf niet lekker of u heeft het gevoel dat het beter zou kunnen. U denkt aan een tweede vestiging of exporteren naar het buitenland. U wilt kosten besparen en een reorganisatie doorvoeren. In dit soort gevallen kunnen de bedrijfsadviseurs van Lely Advies & Hulp u helpen om uw doelen te bereiken.