Advies

Wilt u gratis, vrijblijvend en persoonlijk advies? Of wilt u direct uw letselschade melden? Lely Advies & Hulp adviseert graag wat u het beste kunt doen in uw situatie.

Gratis rechtsbijstand

In Nederland is het zo geregeld dat als u letselschade oploopt door de schuld van een ander, die persoon of dat bedrijf ook de kosten van uw letselschadespecialist moet vergoeden.

Letselschade-specialisten

Om voor u het beste resultaat te behalen, werken wij uitsluitend samen met letselschade advocaten & experts die speciaal zijn opgeleid in letselschadezaken.

Gratis persoonlijk advies

Bij Lely Advies & Hulp werken kundige en ervaren letselschade-experts om te onderhandelen met verzekeraars over letselschade claims. Uiteraard komen er kosten met ons werk en toch sturen we u geen factuur.

Onze werkzaamheden

Nadat u zich bij ons heeft gemeld, wordt er een afspraak gemaakt met één van onze letselschade-experts. Het gesprek vindt plaats op één van onze kantoren, of bij u thuis. Tijdens het gesprek maken we kennis met elkaar en worden de volgende zaken besproken:

  • De omstandigheden van het ongeval
  • Het letsel dat u heeft
  • De beperkingen die u ervaart
  • De financiële schade die u oploopt

Vervolgens stelt de expert de tegenpartij schriftelijk aansprakelijk en wordt verzocht om een voorschot op de schadevergoeding. Dat voorschot is bedoeld om financiële rust te creëren, totdat de schade kan worden geregeld.

Het maximale resultaat

Nadat er een voorschot is verstrekt gaan we alle relevante informatie opvragen om uw schade in kaart te brengen en uw claim te onderbouwen. We stemmen dat natuurlijk met u af. Het is verstandig om te wachten met de financiële afwikkeling totdat de herstelfase is afgerond. Daarna onderhandelen we met de verzekeraar over een financiële eindregeling. Daarbij gaan we voor het maximale resultaat.

Ook voor een second opinion

Bent u betrokken bij een lopende letselschaderegeling en ontevreden over uw huidige belangenbehartiger? Neemt u dan contact met ons op.