Zorg & Letsel

Zorg

Wij bieden passende en liefdevolle zorg aan mensen met lichamelijke klachten of een verstandelijke beperking. Dat doen wij door een goede match tussen de klant en de zorgprofessionals te realiseren.

Individuele begeleiding

Met persoonlijke begeleiding wordt de afstand tot de maatschappij op een effectieve manier overbrugd.

Mantelzorg begeleiding

Dient de mantelzorg tijdelijk over te worden genomen? Misschien komt u dan in aanmerking voor respijtzorg.

Begeleiding groep

Als u aan huis bent gebonden, heeft u wel behoefte aan bezoek en gezelligheid. Daar zorgen wij voor

Huishoudelijk zorg

Als u niet in staat bent om het huis schoon te maken en op te ruimen dan kan Lely Advies & Hulp u helpen met een huishoudelijke hulp.

LETSEL

Lely advies & zorg kan u ondersteunen indien u als gevolg van een (verkeers)ongeval of medische kunstfout, waarvoor een andere partij aansprakelijk kan worden gesteld, letsel heeft opgelopen. Lely advies & zorg neemt het regelen van alle zorg bij u uit handen. U kunt zich volledig richten op het belangrijkste: uw herstel!

Verkeersongevallen

Er gebeuren dagelijks verkeersongevallen. Een verkeersongeval kan grote gevolgen voor u hebben. Het komt steeds vaker voor dat er discussie ontstaat tussen partijen over de toedracht van het ongeval. Het is daarom altijd verstandig de politie ter plaatse te laten komen. Probeer daarnaast ook gegevens van getuigen te verzamelen. Dit alles kan ervoor zorgen dat de aansprakelijkheid snel en zonder discussie wordt erkend.

Bedrijfsongevallen

Dit zijn ongevallen op het werk. Meestal is de werkgever aansprakelijk voor een bedrijfsongeval. Echter, niet altijd. Beoordeeld zal moeten worden of dat in uw situatie de werkgever inderdaad aansprakelijk is voor het ontstaan van het ongeval.

Second opinion

Mocht u niet tevreden zijn over (de werkwijze van) uw huidige belangenbehartiger of rechtsbijstandsverzekeraar dan is het goed om contact op te nemen. U kunt namelijk (kosteloos) een second opinion aanvragen. Ook is het mogelijk dat Vos Letselschade & Advies de behandeling van uw dossier overneemt. Uiteraard zijn hier geen kosten voor u aan verbonden.

Medische Kunstfouten

Indien u een medische behandeling ondergaat, waarvan de uitkomst anders is dan u voor ogen had, is er niet altijd sprake van een medische kunstfout. Het vaststellen van aansprakelijkheid bij medische kunstfouten ligt niet altijd eenvoudig en duurt vaak erg lang.

Overige Ongevallen

Indien u letsel oploopt door een andersoortig ongeval kunt u ook contact opnemen met Vos Letselschade & Advies. Te denken valt aan ongevallen met dieren (onder meer hondenbeten) en ongevallen tijdens sport- en spelsituaties.

Andere bekeken ook